Parketta? Kidomborodás, felpúposodás? Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Enyém lett egy ház, amiben jelenleg nem laknak. A parketta elég rossz állapotban van, látszik, hogy valami kártevő elég súlyosan károsította a faanyagot, fűrészporszerű "forgácsot" hagyva maga után. Elég régi a parkett (kb. 30 éves lehet). A minap amikor ott jártam abban a szobában arra lettem figyelmes, hogy a parkett egy részen dombszerűen kiemelkedik, felpúposodik és nem tudom mi lehet a probléma. Ilyennel még nem találkoztam.2020. márc. 19. 11:49
1/4 anonim válasza:
Vizet kapott valószínűleg alulról.
Szedd fel, az már kuka.
3/4 anonim válasza:
Régebben mi is laktunk egy kockaházban, ott ugyanez volt a gond. Alulról nem volt rendesen szigetelve, sem a ház, sem a parketta, ezért felszívta a nedvességet.
4/4 anonim válasza:
"A minap amikor ott jártam... "
Ha előtte nem volt púpos, akkor viszont csőrepedés van valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!