Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Kinek van igaza?

Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Fogadtunk, hogy:

Festés

Van egy 50m2 panellakás.

1 nagyszoba, egy kicsi, egy kis főzőfülke meg egy fürdőszoba.

Utóbbi kettőnél kb pár m2-ről van szó, mivel full csempe az egész, jóformán plafon.

A belmagasság kb 230 cm.

A fal jó állapotú, nem kell javítani sehol, se glettelni se semmi, csak festeni.

Szerintem 2 napos munka.

Itt a 2 nap alatt 2*10 órát értek.

Más szerint 2 nap alatt nem lehet megcsinálni.

2020. márc. 2. 18:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem omlott le 3 ev utan sem.

Nem egymast koveto napokon dolgozott.

2020. márc. 2. 21:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Azért azt sem árt beleszámítani, hogy kellhet két réteg, akkor a száradást is meg kell várni. De végül is, így is beleférhet két napba, én kisebb felületet festettem, de egy nap alatt ráment a két réteg, nem vártam 24 órát.
2020. márc. 2. 22:57
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Két hétig festettünk egy 53 nm-es lakást munka után nagyjából 2-2 órákban, illetve hétvégén az amerikai konyhát egyben. Ha összeszámolom a munkaidőnket, nagyjából a 20-25 óra reális lehet. Nem vagyunk szakemberek, magunknak csináltuk életünkben először és picit javítani, hálózni is kellett. Illetve két rétegben festettünk. Mondjuk ki, bénáztunk... :D De így is megvolt ennyi idő alatt simán.
2020. márc. 3. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!