Lambéria mögötti penészt hogyan tudnám eltávolítani?
Figyelt kérdés
Most költöztünk be. Ugyan a képen nem látszik, de a lambéria alatti részen full fekete a penésztől, szóval feltételezhetőleg mögötti lehet bőven.
2020. márc. 1. 06:32
11/14 anonim válasza:
Saját, vagy albérlet? Ha saját, akkor lambéria leszed, kidob, falat lekezelni. Ha viszont albérlet, akkor sürgősen másikat keresni.
12/14 anonim válasza:
1. Ha bérbe vetted, a javítás költségeit számíttasd le a bérleti árból. Vagy mondj fel, mert a tulajdonos eltitkolta előtted ezt a nagyon lényeges dolgot.
2. Ha vásároltad, engedjen a vételárból, vagy bontsd fel a szerződést. Indoklást fentebb megírtam: eltitkolta.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Eltávolítottam és kidobtam a lambériát. Öntapadós csempét rakhatok a helyére vagy az semmivel se jobb?
2020. márc. 2. 10:38
14/14 anonim válasza:
A penész keletkezését kell megszüntetni, mert neki mindegy, hogy lambéria vagy csempe van előtte. Ő eztán is keletkezik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!