Aki esetleg probálta/csinálta ytong téglából lehetne szekrényt építeni?
Figyelt kérdés
2020. febr. 28. 14:57
1/6 anonim válasza:
Off. Nem, de most baromi jó ötletet adtál egy problémás hellyel kapcsolatban. Köszi Egyébként szerintem igen.
2/6 anonim válasza:
Nemmel kezded, igennel fejezed be.
Akkor most nem vagy igen?
Kérdező!
Bár nem próbáltam, de miért ne lehetne?
Építesz 2 falat a szobafalra merőlegesen, a tetejére falap, az ajtajai fából, vagy a most oly divatosnak tartott ajtó nélküli szekrényként használod és kész.
Igaz, nem sok értelmét látom, de te tudod!
3/6 anonim válasza:
Lehet, semmi akadálya.
Azt vedd figyelembe, hogy a szekrény oldala vastagabb "fal" lesz, mint a bútorlap.
Nekem így van a fürdőben megoldva a pult-szekrény.
4/6 anonim válasza:
Azért volt off, mert a kérdés aki próbálta/csinálta: nem, mert nem próbáltam. De szerintem egyébként lehet: igen. Valószínűleg rajtad kívül mindenki értette:)
5/6 nemaRendőrség válasza:
Azért az porzik, törik, le kell vakolni stb.
Megoldható, de hogy van-e értelme? Hát ha van otthon egy csomó megmaradt lehet
6/6 anonim válasza:
Én konyhába spejz szekrényt csináltam így, majd bele "beépített szekrény" megy.
Fal felhúz, dryvit rá, kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!