Egy 50 négyzetméteres panel lakásnak mennyibe kerül az átvezetékelése +10 konnektor kiépítésével? Vésni is kell.
Sajnos 600-800ezer Ft-ot kérnek érte, 1 hetes munka.
Én is azon gondolkodom, hogy fölállok az íróasztal mellől, és nekiállok villanyszerelő munkákat bevállalni.
Budapest?
Mi olyan 4-500ért csináljuk általában, + mérőhely kiépíése külön pénz, + majd a szerelvényezés 70-100k.
Az a baj, hogy ha olyan panel, ami nincs lecsövezve, ott számolni kell azzal, hogy 1 gép tönkremegy alsó hangon. + 3-4 véső is, darabja 4k.
statikust hívni :'DD
Arra a fél cm-re, amire az mm-falvezetéket bevésed(de kitéped a régi alut, és befér a helyére, minimális véséssel) meg azt a pár 4cm mély szerelvénydobozt, megnézném ki hív erre statikust.
Köszönöm mindenkinek! Akkor a 690 ezer forintos munkadíjon ne legyek kiakadva?!
Hát ez nagyon elkeserítő!
az szerintem / villanyszerelőként / már a lehúzós ár.
Ha kicsit bővebben leírod, miket kérsz pontosan, megmondom mennyi a reális ár.
Anyagra mennyit mondott? Egy panellakás anyagköltsége ( tábla, vezetékek, gipsz, dobozok stb = nagyon max 70k, mérővel 110k).
8, köszönöm! Megpróbálom leírni.
Különben én azt gondolom, hogy azért mondott ennyit, mert nem akarja megcsinálni, csak ezt kellemetlenebb lett volna közölni.
Egy 60-as években épült panel lakásról lenne szó. Minden kiállás (azt hiszem így hívják:)) maradna, azokon kívül kellene még legalább 10 helyre konnektor. pl.: konyhába, szobákba, erkélyre. Lesz 1 klíma, 2 beltérivel a 2 szobában. 2 helyre kértem TV kiállást is, ami most nincsen. Nyilván ki kéne cserélni a biztosítéktáblát is.
Így hirtelen ennyit tudok a munkáról mondani.
Köszi, ha írsz egy reális számot.
Kb pont ugyan ilyet csináltunk pár hónapja:
Munkadíj: 480
Anyagköltség: 120 (és itt rávolt hagyva pár tizes)
Én azt mondom neked, hogy keress másikat, főleg ha látod rajta, hogy kedve sincs hozzá, akkor képzelheted milyen melót csinálna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!