Egy minigarzon felújításnál a burkoló 1 000 000 forintot kér. Reális ez?
Egy 4 m2-es fürdőről és egy 3 m2-es főzőfülkéről van szó (a konyhában a járólap marad, az külön helyiség nem számolom bele), járólapot, illetve maximum 3-4 négyzetméternyi felület csempét kell felrakni, valamint az új kád, wc és mosdó beépítése, tovább apróbb vakolások, ahol falhibák vannak.
Tudom, hogy manapság az egekben vannak az árak, a szakemberek annyit kérnek el, amennyit nem szégyellnek, de könyörgöm, akkor is csak egy aprócska 1 szobás lakáskáról van szó, néhány napos meló...
Akkor a maximum 200ezres véleményemmel, látatlanban a legközelítőbb árat mondtam. A 17, 21, 22-es válaszokat adtam.
Kíváncsian várom a következő "versenyző" ajánlatát.
Örülök, hogy így alakult!
Nekem 60ezerért akart megcsinálni valaki valami apróságot, amit aztán egy FÉLKARÚ(!) ember megcsinált kettőezer-ötszázért.
Látod, ilyenné vált a világ, résen kell lenni!
Hát, nagyon jó lenne, ha tudnád ajánlani ezeket az embereket! Budapesten dolgoznak?
És jól?
Brutálisan sok a fenti adatok alapján.
Mond meg neki, hogy neked mennyit ér meg, de inkább azt javaslom, hogy keress mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!