Hogy tüntessem el a penészfoltokat a fűrészporos tapétáról?
Nem végleges, hosszú távú és nem "egészséges" megoldásról kérek tanácsot, hanem csak egy gyors megoldást arra, hogy a penész az elkövetkező napokban ne legyen látható a tapétán.
Az nem baj, hogy a "lemosás" nyomai láthatók lesznek a tapétán és a szín kifakul, csak ne látszódjon a jelenleg barna és helyenként szürke penész.
Legelőször is fújd le penészirtó szerrel! hiába fested le a penészt, a spórák ugyanúgy mérgeznek téged!
VAgy épp eladod a lakást, és át akarod verni a potenciális vevőket?
Ilyen rosszindulatú megjegyzésekből, feltételezésekből nem kérek!
Nagyon okos tanács: fújjam be penészirtó szerrel.
A hozzáértő emberektől kérdezném, melyikkel? Mert, tapétáról van szó!
És, még valami: nem írtam, hogy lefesteném, ezért nem kérek az első hozzászólótól tanácsot, hogy ne fessem le.
És, nem adom el a lakást, nem verek át senkit, de azt, hogy miért ne legyen látható a penész a következő napokban, azt nem szeretném magyarázni.
a google azonnal kidobja, milyen penészirtó jó falra.
Pl. ultra savo
Igen, azt olvastam és rossz véleményt is róla, hogy nem tüntette el a penészt.
Ezért kérdeztem itt, hogy mit használjak, mert reméltem, hogy valaki saját tapasztalata alapján tud adni tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!