Két szoba közti váalszfal bontás?
Két egymás melletti, ugyanakkora belméretű szoba között van egy 12cm vastag porotherm téglafal. Nem teherhordó, nem támaszt semmit. Ezt szeretnénk kibontani. Házilag lesz megoldva, minden szerszámunk megvan hozzá, csak 1 gond van. Még sosem bontottam falat.
(egyébként minden más gépészeti "cucc"hoz értek, cnc-vel is simán elbánok, gázzal is, vzzel is, de falat még se nem építettem, se nem bontottam)
Abban kérem a segítségeteket, hogy hogyan lássak neki? Mikre kell figyelni, hogyan lehet a legegyszerűbben megoldani.. A sitt el lesz takarítva rendesen, az meg van oldva.
Mindkét szoba tök üres, ugyh csak a fal eltávolítása van hátra. Nem futnak benne vezetékek, szó szerint csak egy térelválasztó. DE! mind a 4 oldalán merőlegesen érintkezik fallal plafonnal és padlóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!