Milyen fehér festéket ajánlotok 2 beltéri ajtóra?
Maszkold az ajtokeretet vagy ovatosan snajdold el.
En ajanlom hogy vizes bazisu zomancot vegyel pl selyem fenyut.
A festok nem szeretik de en hasznaltam es nagyon jol bevalt nekem. 2 soron kell festened es ha nagyon csunya akkor alapozd is 1 soron. Mindenfelekepp csiszold mielott nekiallsz.
Nem annyira eros mint az oldoszeres de nem budos es gyorsan megszarad.
Attól függ, milyen ajtó. A hagyományos régi fajta panel-ajtókat és kereteket én mindig zománccal festettem (akár radiátor-zománccal, mert az nehezebben sárgul be).
Másik lakásban fa-erezet mintás, alap mázolt ajtó volt, azt lazúrral kentem le (nyír színűvel, ami tulajdonképpen törtfehér), mert így szépen megmaradt az erezet-minta. Sajnos, ez viszont így gyorsabban kopott, úgyhogy talán érdemes lett volna még lakkal is átkenni. Én kereteknél nem szoktam maszkolni, a széleket először vékony ecsettel festem, de rakhatsz fel valamilyen szalagot, ami nem kapja le a falról a festéket (szig.szalagot ezért itt nem merem ajánlani).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!