Aljzatbeton helyett van valami szerelhető és később könnyebben bontható megoldás ami szintén metlakizható?
Jaja, kihagyod a hőszigetelést... Remek ötlet. Majd a jeges padlón járva a fűtésszámlád nézegetve hamar meggondolod... Az OSB kötésben sokkal jobb ötlet, mehet direktben a lépésállóra.
De az is igaz hogy úgyis fel kell verni. Ezért amíg nem rakod be a fűtést, tegyél inkább laminált padlót rá.
Azt szimplán felszeded és kész.
Ja, és nem metlaki. Metlachi. (Kiejtése metlaHi)
padlófűtés akkor jó, ha max 24-25C fok körül van. de ehhez egy jó szabályzózó szükségeltetik. Tudom ajánlati a Saunier Duval Harmónium padlófűtő szabályozót. Nem éppen olcsó, de ragyogóan működik a köves helyiségekben 12 éve. Biztosan van másik is. A mesterek lebecsülik a vezérlőket, mivel nem olcsók, és azt hiszik ők megoldják majd. Hát nem!
Régebben és zsákos Perlitport kevertem el vízzel és minimális cementtel. De az 40 éve volt. Azóta van már más is. De vigyázz, a dupla munka dupla költség is. majd átépítem módszer sohasem válik be. Most és véglegesre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!