Ezt a falat lehet egyből hőszigetelni (képpel)?
Figyelt kérdés
Ez a kőházam hátsó fala amit szigetelni szeretnék.
Elégé durvára csinálták meg, de inkább mélyedések, mint kiálló részek vannak rajta, és azok is kb 10mm mélyek.
Ezt lehet egyből szigetelni, ezeket az egyenetlenségeket meglehet oldani a ragasztóval? Vagy vakolni kéne először?
Elhiszem hogy úgy könnyebb lenne a szakiknak, de manapság az is egy kisebb vagyon lenne...
Előre is köszönöm!
2020. jan. 11. 13:21
1/5 anonim válasza:
Szerintem vakolni kellene, mert így nem lenne akkora tapadófelület, meg sokkal több ragasztó kellene rá. (Mondjuk nem fontos tükörsimára vakolni, de azért legyen egyenletes a felülete.)
2/5 anonim válasza:
Szerintem is egy durva vakolás kell neki.
3/5 anonim válasza:
Ha csak 10-15mm-es mélyedések vannak rajta akkor közvetlenül mehet fel a szigetelés.
4/5 anonim válasza:
Én végigkopoktatnám jó erössen egy kalapáccsal és több mint valoszinű vakolás lenne.A foton mintha táskás lenne a vakolat és javittások is látszanak.
5/5 A kérdező kommentje:
Ó, nem táskás ez, nem kong, olyan mint a várfal. Olyan mint ha nem is vakolat, vagy habarcs lenne a kövek között, hanem kő kemény beton...
2020. jan. 13. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!