Erre a falra lehet vakolni/glettelni?
Egy szetbarmolt panellakásnak a felújításába kezdtem. Tudom, tudom hívjak "szakembert", ha még ennyit se tudok. (Akikkel eddig szerencsém volt, azoknál a kutyám is jobb munkát végezne, pedig nincs is).
Na itt van a csodás fal, lekapartam róla néhány réteget, folytassam, vagy már kenhető állapotban van?
Boldog Karácsonyt Rosemary!
A falat csak bizonyos esetekben kaparjuk kézzel, jellemzően akkor se ennyire. Egy gépi csiszolás nem ártana, így nagyon a szerencsére lesz bízva az eredmény. Elvileg lesznek kiskutyáink, keresselek?
Köszi a választ :D
Azért kapartuk ennyire, mert itt ott volt rajta valami anyag, amire nem tapadt se festék se tapéta rendesen.
Gépi csiszolás alatt, sarokcsiszoló + drotkefe korongra gondolsz? Vagy betonmaró korongra? Vagy teljesen másra? :D
Èn simán alapoznám ès glettelnèm, gondolom ami ennyi kaparás után maradt, az áll, mint katiban a gyerek.
Hozzáteszem nem vagyok festő, csak saját tapasztalatból válaszoltam.
Erre mélyalapozó+ majd glett kell (2rtg).
Azt becsiszolni falcsiszolóval, majd flekk (glett ahol kívánja) majd festés.
Fal csiszoló :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!