Akinek van kombi redőnye beépített rolós szunyoghálóval elégedett vele teljesen?
Amúgy így utólag gondolom elég nagy munka lenne a szunyoghálót kiszerelni belőle hogk y aztán fix legyen inkább.
És megint nagyon örülök hogy a családban két helyen is van ilyen és egy szóval se mondták hogy ilyet ne.
KOmolyan mondom nem értem az embereket.
Én sem értem az ilyen embereket, akik egy csomó pénzt adnak ki egy kókler munkáért,
azután azt hiszik, hogy mindenkinél ugyanilyen szarul lett megcsinálva.
Nálam pont ilyenek van és mivel magamnak csináltam ezért teljes körű a védelem.
Mondjuk én nem is engedek be "szakembert" a házamba, hogy azután mindent tönkre tegyenek a hozzánemértésükkel.
Jó, azért egy-egy légybe remélhetőleg nem kell belehalni. :)
Én azt mondom, ha a 100-ból csak kettő téved be, akkor már megérte. Egyébként a toknál mindenkinél van gyárilag rés ott, ahol a sín még nem kezdődik. Én beszoktam fújni nyáron Biokillel pár hetente körbe a keretet és fent a toknál a hálót is végig, így ami ott betévedne is elég gyorsan megdöglik. Vannak ennél nagyobb problémák az életben, egyébként simán mászkálunk felkapcsolt lámpánál nyitott ablakkal nyáron a lakásban Duna parton (vagyis sok a szúnyog) és jah... nem 100%-os, de azt az 1-2 betévedő szúnyogot kibírjuk, ha az 1000 másikat kint tartja. :)
Megjegyzem nálunk az ablakos mondta, hogy mást nem is lehetne beépíteni, egyszerűen nincs hely a fix hálóknak.
Gyanítható, hogy "a kényelmesebb szerelés okán" csak letudni akarták a dolgot és felvenni gyorsan a munkadíjat.
Mi a rengeteg büdös poloska bejutását szerettük volna megakadályozni első sorban. Ezért is figyeltem oda a beszerelésnél, hogy mindenképpen zárt legyen, mert ezek a legkisebb résen is bemásznak.
Most már két éve, hogy szúnyog, légy, pók és poloska mentes a cs.házunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!