Miért nem lehet begyujtani a HÉRA 3 égőfejet a cserépkályhába?
A FÉG gyártmányú Héra 3 égőfej nagyon rég óta folyamatosan kiválóan működött. November 1-én azonnal begyulladt és tökéletesen működött most hajnal 1 óráig. Azóta nem hajlandó a nagy égő 1-es és 2-es fokozat beindulni. A gyujtóláng a felengedéskor elalszik. A gyujtólángnál lehet gázszagot érezni, de a többi fokozatnál nem. Elképzelhető hogy a szabályozónál valami esetleg egy bimetál, elzárhatja a gáz útját?
Ha olyan gázszerelőt ismertek, aki foglalkozik a Héra 3 szerelésével, felújításával. A lakásban mindketten nyugdíjasok vagyunk, párom 73 éves mozgásképtelen, én meg 82 éves vagyok. Szívességeteket előre köszönöm.
Valószinű a gyújtóláng lángmegtartó termoeleme hibásodott meg .Ez az égőfej ugyan az,mint az F8 as konvektoré .
Ehhez minden gázkészülék szerelő ért .
Amig nyomva van,addig jön a gáz is,még égne is,ha meg gyújtanák .Itt kellene égni a nagy láng begyújtójának is ,de ez esetben az sem tud .
"Ehhez minden gázkészülék szerelő ért ."
Óóóó, 2-es, bárcsak így lenne!!! Tudod, hány gázost hívtam végig, de mikor meghallották, hogy Hérá-ról van szó, akkor azonnal mondták, hogy bocs, de azt nem vállalnak :-( (1-es vagyok)
Hát akkor nem tudom hol tanulták a szakmát .
Én csak pár órát dolgoztam 1 öreg szakival,sokat tanultam tőle,mindent elmagyarázott.A múltban nekünk is volt 2 Héra égőnk,használatban. Az egyik ,ma is megvan .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!