A nem zsákos esztrich beton keverési aránya?
Én nem értek hozzá csak szeretek számolgatni. A férjem ebben az illetékes, de ennek még O sem nézett utána, eddig csak sima betont használt.
Aljzat brtonhoz szeretnék számolni egy anyagköltséget de az arányokat, adalékot nem találtam. Köszönöm előre is :)
Most mivan? :) Tehát eddig készbetont használt és most meg ti szeretnétek keverni? Cement+sóderből készült kevert betont szeretnél s ehhez kell a keverési arány? Az változó 3:1 egy jó arány. 3 lapát sóder, 1 lapát cement.
No most itt pedig pontosan leírják, hogy állításom helytelen:
Ennek ellenére kb. egy ilyen arányt kell tartani, viszont azt ne mondd nekem, hogy erről nem találtál leírást, mert ez az első találat volt. Talán nem kerestél eddig? Azt elhiszem! :) Ennyire tudományosan senki sem méregeti azért azt hozzátenném!
A kérdés kiirása után én is találtam weboldalt addig meg sgyszerűen sehol, elhiheted kerestem :)
Köszönöm a válaszokat ment a zöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!