Ötleteket gyüjtök éppen, egy ilyen menynezet készítéséhez mire van szükségem?
Figyelt kérdés
Ötletelek, és nem tudom, hogy ezt milyen tipusú fával tudnám kivitelezni2019. nov. 13. 21:09
2/3 anonim válasza:
Ami a linken látható, azt lambéria léccel vagy hajópadlóval lehet megcsinálni.Viszont ronda. Ha már kényszered van, akkor ennél sokkal szebbet, kazettás famennyezetet lehet csinálni staflikból készített rácsozattal és belepácolt-lakkozott rétegelt lemez betétekkel.
Azt viszont vedd tekintetbe, hogy a fény jelentős részét elnyeli, nem veri vissza. Tehát nappal is sötét lesz a szoba. Ha a megszokott világítást akarod fenntartani, akkor a világítótestek teljesítményét sokszorosra kell növelni.
3/3 anonim válasza:
Hát a ronda elég erős szó erre a mennyezetre! Nekem is tetszik. Bár ötletem nincs a kivitelezésre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!