Parketta-cseréhez szükséges teljesen kipakolni a szobát?
Panelban lakom és régi tömör fa parkettám van. Nagyon recseg már és szeretném felújítani lamináltra.
Viszont a bútorokat nincs módomban eltávolítani a szobából, mert jópár ott lesz szobán belül összeszerelve és nem fér el sehol (még ki se az ajtón :D ). Kérdés, hogy a parkettalerakó szakik ilyenkor tudnak valami megoldást? (bútortologatás, stb.?)
Esetleg fel lehet dübelezni a mennyezetre.
Más nem jut az eszembe.
Persze.
És lakkozás közben is tologatod a bútorokat?
Akár bent is alhatsz majd ha lakkozva lesz .
Másnap elvisz a mentő,hogy be vagy kábitózva .
Ugyan már, nem rendesen akarja a kérdező felújítani, csak lamináltat rakatni rá.
Elvileg megoldható, de a parkettás mellé keress segédmunkást, mert nem biztos hogy nekiállnak bútort pakolgatni át a már lerakott lamináltra, utána meg vissza az eredeti helyére. (mikor én csiszoltattam a parkettát, akkor meg is kérdezte a szaki, hogy hozzon-e culágert, vagy koppra ki lesz pakolva a szoba, mert ő bútorokat nem mozgat). Mellesleg valószínűleg jobban járnál a recsegő padló felújításával, mint a laminálttal.
#3-as, laminált padlót mióta szoktak lakkozni???
Amúgy én is a bútor tologatását látom az egyetlen megoldásnak, vagy van egy másik ötletem, amivel szabadabban lehetne dolgozni, de az macerásabb:
Gondolom nem a bútorok köré lett építve anno a szoba, hanem utána kerültek be. És ha most nem férnek ki sehogy, akkor anno csak úgy férhettek be, hogy lapraszerelt bútorok, amik bent a szobában lettek összerakva. Így akkor elvileg szét lehet szerelni, és úgy kivinni a szobából, a tartalmát meg addig bedobozolni! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!