Aranyablaktól Brügmann ablak (Art Line vagy BluEvolution) tapasztalatok érdekelnek. Jó minőségű a Brügmann ablak, és milyen cég az Aranyablak?
Figyelt kérdés
Ha lenne valaki, akinél már évek óta ez a típus van, legyen szíves írni róla. Hangszigetelés nem fontos, csak a hőszigetelés.2019. szept. 24. 05:46
1/8 anonim válasza:
Neked esetleg lett már tapasztalatod? Én is érintett vagyok, most kaptam onnan árajánlatot, de csak a Bürgmann Art Line-ra, pedig biztos van többféle ami a megadott feltételeknek megfelel.
2/8 A kérdező kommentje:
Nincs még, de valószínű másik cégtől lesz. Kaptam Kömmerlingre és Fensthermre is, nem sokkal drágább, jobb hozzáállással. Kisebb, helyi céget választok, rugalmasabbak. Az utolsó ajánlatmódosítást az Aranyablak meg se küldte, mintha nyűg lennék nekik, pedig 3-4 milliós munka lenne, nagy kétszintes ház, és nem padlástér, hanem rendes emelet.
2019. okt. 22. 05:45
3/8 anonim válasza:
Én azóta más cégtől Gelean ablakokra kaptam valamivel kedvezőbb ajánlatot! Viszont azt sem ismerem. Nem tudom igazából mi az amire érdemes figyelni mert azt gondolom egy új ablaknál sok gixer nem lehet! Talán személyesen érdemes megnézni és akkor külcsín alapján tudnék csak különbséget tenni,de legalább eldőlne valamerre a mérleg. De köszi ha van egyéb tanácsod!
4/8 A kérdező kommentje:
Múlt héten kérdeztem egy orvostól, akinek a rendelőjében műanyag ablakok vannak, úgy pár évesnek néztem, 19 éves volt. Azt mondta, nem sárgul, semmi gondjuk vele. A márkáját nem tudta megmondani, de véleménye szerint a vasalat minősége számít, hogy tartós legyen. És nem állítgatja télen-nyáron, ahogy helyenként írják.
Gealan-t én nem merek, mert lehet, hogy már lengyel és nem német.
Kömmerling lesz végül, 3 rétegű üveggel, melegperemmel, ROTO-vasalattal.
2019. okt. 31. 10:42
5/8 A kérdező kommentje:
Pallasz-enteriőr lesz végül, nem is olyan kis cég. De jó ajánlatot adott a Kömmerling-re, és jó volt eddig a kommunikáció is.
2019. okt. 31. 12:05
6/8 anonim válasza:
Nagyon köszi, hogy írtál. Én épp most is az ajánlatokat kérem,mert már nagyon dönteni kéne...
7/8 anonim válasza:
Ma kaptam először végre Kömmeringről árajánlatot!:) Nálunk is lehet az lesz. Igaz ez GU vasalatos,de állítólag a ROTO-val együtt ez a kettő a legjobb!
8/8 anonim válasza:
Én ma rendeltem meg. Amit olvastam róla az meggyőző, árban pedig elég kedvező. 3-4 hetet adtak meg gyártásra. Máshol azt mondták, hogy talán idén még meglesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!