Szerintetek a kész bútor olcsóbb vagy az asztalos által készített?
AZ asztalos ia pont olyan anyagból dolgozik mint a gyár.
Talán vele tudsz egyezkedni, alkudni. /számla nélkül/
Meg az pont akkora méretet csinál amekkora helyed van.
A sorozatgyártott MINDIG olcsóbb mint az egyedileg gyártott. És most az a helyzet, hogy a bútorasztalosok a "kis" munkákat el sem vállalják, csak a milliós konyhaszekrényeket mert erős túlkereslet van itt is.
Kérj árajánlatot aztán meglátod. De én berendelném aztán kész.
Köszönöm a válaszokat. Igen, egyezkedés, alkudás számla nélkül, viszont ha nincs számla, nincs garancia sem. Az üzletekben ez nyilván megvan. Akkor viszont ha például felázik a bútor, hiába reklamálok, stb. Nem nagy tételről van szó, és igazából valamennyi kézügyességem is van, szereltem már össze lapraszerelt bútort is egyedül nőként.
Na meg ha abból indulok ki, hogy 5 évvel ezelőtt egy sima fa bejárati ajtó volt 70ezer beszereléssel, amit azóta megevett az idő, itt-ott nyílik szét, akkor inkább készen veszek egy 30 ezres előszobaszetret, meg 20-ért egy cipősszekrényt, és összeállítom magamnak. Meg is válaszoltam a kérdésem. 😊😊 Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!