Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mit választanátok, ha csak...

Mit választanátok, ha csak pont annyi pénzetek lenne? 2 lehetőség

Figyelt kérdés
faluban egy új házat építtetnétek vagy a közeli kisvárosban egy 30-40 éves házat felújítanátok a ti igényetekre?
2019. júl. 5. 19:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én már egyiket sem, zártkert, család tagjaival megeggyező számú tiny house és off grid.

Amúgy ezt is teszem.

Építkezésbe akkor is belehülyülsz, ha van bőven, és sokkal többe ketül mindig, mint az meg van tervezve,

Felújítástól meg teljesen elment kedvem, pont mert rátaláltam a tiny house-okta

2019. júl. 5. 23:30
 12/12 anonim ***** válasza:

Azért a felújítás is tud meglepetéseket okozni. Jól meg kell gondolni milyen házat vesz az ember mert lehet egy pénz temető is ha rosszul dönt.

Felújításban mindig benne van a bontás plusz költsége is, és sok esetben a rossz alaprajz miatt az esetleges belső átépítések plusz költségeket hozhatnak.

Én már 3 családi ház felújításon túl vagyok, 1 saját 2 a családé volt.

Plusz sokáig dolgoztam egy felújításokkal foglalkozó cégnél, láttam már pár olyan utólag felfedett jelenséget, ami horribilis összegekkel növelte költségeket.

2019. júl. 6. 03:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!