Családi házat kivitelezővel építtetni olcsóbb vagy drágább, mint teljesen készen venni egyet?
Tehát a rengeteg intéznivalóért csak annyit kapok pluszban, hogy én választhatom meg a tervet? Nem lehet olcsóbban kihozni így?
Rokon olcsóbban beszerezné nekem az építőanyagot, csak nem tudom, egy kivitelező ehhez mit szólna, hogy nem ő hozza a saját anyagát.
"huzna a szajat, mert kevesebb profitot tud lehuzni rolatok."
Akármilyen hihetetlen a profitért dolgoznak az építőipari cégek, nem azért hogy a józsikának legyen egy szép nagy háza.
"Rokon olcsóbban beszerezné nekem az építőanyagot"
Generálkivitelező nem engedi ezt meg.
#4, Mondta valaki hogy nem profitra hajtanak?
Csak ha te jossz a sajat anyagoddal, akkor a kivitelezo nem tud lopni. Ha mindent rabizol akkor ritka az aki nem lop meg.
Sajnos tapasztalatbol beszelek, mert dolgoztam par evet epitkezeben.
"Csak ha te jossz a sajat anyagoddal, akkor a kivitelezo nem tud lopni. "
Ha a saját anyagával dolgozik a kivitelező akkor önmagát hogy tudja meglopni?
Nem onmagat lopja meg hanem teged.
Kell 30 zsak cement. 2-3 eltunik csak ugy, de veled kifizetteti a 30-at. Es nem fogsz te egesz nap ott ulni a munkasok mellett hogy mindent rendesen felhasznalnak-e?
Festek ugyszinten. Rendel 10 kobmeter sodert. Te meg tudod mondani hogy az auton is annyi van mikor kihozzak?
Aprosagok, de sok kicsi sokra megy.
Ha nem ertesz hozza, a szemed lattara csinalja. Es ahany vallalkozonal dolgoztam, mind megcsinaltak.
Mindenféle variáció létezik:
Összegányolt új ház drágán, lopós/átverős vállalkozóval épített ház, meg vannak új házból jó vételek és egy-két normális ürge, aki nem remeg 10 zsák maradék cementért, mert pörög annyira a biznisz, hogy az árba épített haszonból bőven megél, cserébe tényleg egy halom dolgot elintéz helyetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!