Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Két telket lehetséges összevonni?

Két telket lehetséges összevonni?

Figyelt kérdés

A szomszéd házat árulni fogják, Gondolkodtam, hogy érdemes megvenni már csak a telek miatt is, de a ház sem olyan vészes akár műhelynek is jó.

Lehetséges a 2 telekből 1et csinálni? Ha nem összeépíthetem a kettőt?

Köszi

2019. márc. 6. 16:41
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Igen létezik telekeegyesítési eljárás. Összevonhatod, de előtte érdemes a helyi önkormányzatot megkeresni, hogy így mit és hogyan építhetsz rá, mert vannak erősen eldugott szabályok, ne járj rosszul.
2019. márc. 6. 16:43
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Jobban jársz,ha nem csinálsz 1 telket a 2 ből .
2019. márc. 6. 17:33
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
igen de semmi értelme
2019. márc. 6. 17:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Ahogy írták, össze lehet vonni.

Ha nincs összevonva, nem építheted össze, tűztávolság, telepítési távolság ugyan úgy van, mintha két idegené lenne. Viszont kerítés nem kötelező, és nagyon kényelmes lehet, ha te vagy a saját szomszédod.

2019. márc. 6. 19:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. :)
2019. márc. 6. 20:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha az lakóházként van nyilvántartva nem biztos, hogy össze lehet vonni. Ha csak építési telek lenne akkor hozzá lehet vonatni a tiedhez, de így nem biztos. Mondjuk értelme semmi.
2019. márc. 7. 15:51
 7/7 anonim ***** válasza:
én meg próbálom a telkemet kettéosztani hogy el tudjam adni a felét.
2019. márc. 7. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!