Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Villanyszerelő fog ezért szólni?

Villanyszerelő fog ezért szólni?

Figyelt kérdés
Van egy épűlő ház,de megtervezem hogy hol fusson a vezeték,és a kötöző doboz,meg a vezetékek helyét kijelölöm,és kifúrom,és horonymaróval kimarom a nyomvonal helyét.Értek én a villanyszereléshez,csak ugye van nem csinálhatom,és ezért gondoltam ezeket megcsinálni,amit írtam.
2019. márc. 4. 20:10
 1/9 A kérdező kommentje:
Elméleti kérdés.
2019. márc. 4. 20:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Értelmesebb lenne elöször megbeszélni a villanyszerelövel, hogy így rendben lesz-e, mert hiába "értesz" a villanyszereléshez, ha mégsem jól tervezel meg valamit, akkor csinálhatod újra.

Ha meg tisztáztátok, akkor a szerelö csak örülni fog, ha a hülyébb részt megcsinálod helyette!

2019. márc. 4. 20:28
 3/9 mindentudó99 ***** válasza:
67%
Értem én hogy spórolni akarsz. De abban biztos lehetsz hogy ettől olcsóbb nem lesz. Majd beleköt hogy ez se az se jó még ha jó is. Ne vesződj vele.
2019. márc. 4. 20:37
 4/9 anonim ***** válasza:
22%
Csak hivatalos elfogadott tervrajz alapján készítheted, mivel erre komoly EU-s szabványok vonatkoznak. Csak hogy egy apróságot említsek hogy a konnektor helyzete, földtől való magassága cm-re pontosan meg van határozva s ettől eltérni nem lehet mert átadáskor ellenőrzik. Szóval elkészítheted magad (mint én is tettem) viszont kell a terv.
2019. márc. 4. 21:03
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
Na, ennek fele sem igaz.
2019. márc. 4. 21:34
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Családi haznal nem kell terv. Ugyertem terveztetni. Oda raksz konnektort, ahol neked jó. Meg kell beszélni a szakival, hogy jo-e ez neki. De szerintem is orulni fog neki, ha a piszkos munkat elvegzed helyette, mert azt annyira nem szeretik. En is így csinalom, csak en mindent atvallaltam a szerelotol, a vezetekelest, kötést, szerelvenyezest. Persze ehhez kapcsolatok kellenek, meg hogy erts hozzá. Viszont kevesebb cash, mintha mas csinalna 😉
2019. márc. 5. 07:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Semmi jó nem szokott abból kisülni, ha egy ember elkezd valamit, egy másik meg befejezi.

Szépen felírod, milyen kapcsolót, hova szeretnél, de én semmi esetre sem ajánlom, hogy kivéssed. Hagyd rá a szakira, mert ha reklamálsz valamiért, joggal fogja azt mondani: ...mert te csináltad.

Azt viszont megbeszélheted vele, hogy ne hozzon segédmunkást, hanem te besegítesz, amikor Ő OTT VAN, de általában nem szoktak belemenni. Szerintem te is jobban kedvelsz ismerős kollégával dolgozni, mint egy tök idegennel.

2019. márc. 7. 18:56
 8/9 anonim ***** válasza:
ez a világon a legrosszabb ötlet mivel lehet egyszerűbben is meg lehet oldani meg könnyebben
2019. márc. 18. 19:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó:Jól megaszontad!
2019. márc. 18. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!