Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Hamarosan építkezni kezdünk....

Hamarosan építkezni kezdünk. Tudnátok segíteni esetleg néhány spórolós tippel? Pl. Honnan érdemes anyagot beszerezni, stb. Sok dolgot szeretnénk saját kezűleg csinálni. Tégla vagy ytong amiben gondolkozunk.

Figyelt kérdés
2019. febr. 4. 10:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
szerintem az égvilágon semmi probléma nincsen ha valaki azt mondja, hogy jó, ennyibe kerül a ház, ittvan rá apénz meg egy kis extra biztosíték, de próbáljunk meg lentebb faragni belőle, és hátha több pénz marad a bútorozásra..
2019. febr. 4. 18:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Értem kérdező, pontosan mire gondolsz. Amit mi csinaltunk (bár csak felújítottunk, nem építkeztünk) pl a tetőcserepnél a tüzépen megkerdeztük, hogy melyik az akciós, illetve a mi nekünk tetszik nem lesz e akcióban. Vártunk 4 hetet a megrendeléssek és így 15%-ot spóroltunk (ami 800ezernél azert számít). A fűtés -szerelvényboltban vannak kirakva mosdók. Utolsó darabos kirakati mosdót vettünk (nem volt meg a doboza..ne bumm) 36 ezer helyett 20ért. Az almennyezetet neten rendeltük meg, 2 cm-est, és 1 nm így annyi volt mint az obiban a fél centis. Ja és a járólap- kkét utolsó pár négyzetméterest választottunk-jól összeillettek, és féláron megkaptuk. Volt pénzünl a felújításra, de így abban az évben is voltunk nyaralni :)
2019. febr. 6. 00:23
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy mi a terv, de pl. sok pénzt lehet azzal is megspórolni, ha nem egyedileg terveztetsz, hanem kész típustervet választotok ki a több ezerből.

Továbbá sok-sok milliót lehet megspórolni pl. ha nem sátortetőt rakattok, és további milliókat, ha cserép helyett cserepeslemezt használtok.

Ez eddig már legalább 5 millióval kevesebb...

pl.:

[link]

2019. febr. 8. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!