Ha építek egy kb 40nm házikót melléképület gyanánt amit hivatalosan lehet engedély nélkül és abba szeretnék lakni azt belehet szükséklakásnak jelenteni?
Hát a szükséglakáshoz kapcsolódó jogokat nem ismerem, de ha melléképületet építesz, nem lakás céljára, abba nem nagyon tervezhetsz fürdőszobát, wc-t, fűtést. Ezek a szükséglakásnak nem is feltételei. De én feltételezem, hogy az eljáró hatóságnak ilyen esetben eszébe jut, hogy nem lehet-e, hogy te direkt lakás céljára építetted ezt? Mert ha igen, akkor az kb. 6.000.000 ft büntetés + bontás.
Ami viszont szerintem egy legálisabban járható út lenne, ha mobilházat építenél, direkt lakás céljára. Szerintem ezt is bejelentheted lakcímnek és nem lebeg a fejed felett a büntetés lehetősége.
Az örök napsütötte pálmafás trópusi paradicsomban csináljad ugyanezt, főleg ott ahol nincsenek a magyarhoz hasonló élősködő törvények.
Amúgy ne büntetést szabjon ki a magyar állam, hanem csináljon olyan élhető országot amiben nem fészerben kényszerül lakni a polgár hanem az élősködés megszüntetése miatt bármely normál házban is olcsó és előnyös.
Nagyon jó!
Ingyen lakást mindenkinek! Mekkora ötlet!!! Támogatom.
Most már csak arra kéne rávenni a népet, hogy a vállalkozások (kicsik és nagyok) ne az adóelkerülésről és bevétel eltitkolásról szóljanak, illetve a polgárok se azt keressék hogyan lehet kibújni a szabályok alól.
Voltam hollandoknál, elhihetitek, hozzájuk képest gombokat fizet a magyar adóra. 30.000.000 Ft a tanyasi putri, 100.000.000 Ft az átlag újház. A holland bezzeg nem a kiskaput keresi, hanem befizeti amit kell és mégis hol tartanak bazz... hogy lehet??? Pedig éheztek '45-ben.
/6
Hollandiába jó sokan lakókocsiba, meg hajóba laknak, pottyantanak a tengerbe, meg onnan is esznek kb a fű meg minden problémát "megold"...
Kell is nekik, hogy nyugodtak tudjanak maradni....
7/
Kérdezővel nagyjából egyetértek, jól szarrá kellene bombáztatni megint ezt az egész országot aztán akkor egyből eltakarodnánaka sok szabályaikkal meg adóikkal a büdös francba. Örülnének annak is ha találnának olyan embert aki két téglát egymásra rak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!