Milyen betonkeverőt vegyek?
Kellene nekem egy kb. 150 literes betonkeverő. Újat szeretnék venni. Megnéztem többféle hirdetést, és egymásnak ellentmondó dolgokat olvasok.
Csak egy példát hozok, erről a termékről:
azt írják hogy "magasan túllép a hobbi gépek kategóriáján", és hogy "Az erős motornak nem okoz gondot beindítani a teljesen megtöltött betonkeverőt sem". Nagyon szép a marketing szöveg, ugyanakkor ki van írva hogy a motor 550 wattos. Ehhez képest egy 6 ezer forinttal olcsóbb, rosszabb marketing szöveggel rendelkező gépnél 650W-ot írnak:
Akkor ez most kevés vagy sok? (Az más kérdés hogy a mall.hu -ról nincs túl jó véleményem, ezt most hagyjuk.)
A kérdésem lényege a következő: szeretnék egy megbízható, kb. 150 literes betonkeverőt. Az az elvárásom, hogy jó konstrukció legyen, ne romoljon el az első év után, és megfelelő legyen a teljesítménye. Az ára is számít persze, de nem ez az elsődleges. A neten annyi a betonkeverő mint égen a csillag, és nem biztos hogy a fotók meg a sokszor túlzó marketing szöveg alapján kellene választanom. Van itt valaki aki ért a témához, és egy pártatlan nézőpontból el tudja mondani, hogy mit vegyek? Vagy hogy legalább mire figyeljek.
Udv Mindenkinek! En is segitseget szeretnek kerni betonkevero ugyeben..
En is az agrimotortol vasarolnek gepet de nem tudom eldonteni hogy hany literes legyen a dob. Az arres a 130-150 kozt nem nagy.. de erdemes +20L miatt kiadni plussz penzt?
Otthoni munkara kellene, haz felujitasa celjabol. Koszonom a segitseget!
Én ezt vettem, otthoni használatra, garázsbeálló betonozásához. Biztos lehet jobbat és nagyobbat, de otthonra ez teljesen jó. Következő projekt a kertben a lépcső lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!