Ma mennyi ideig tart egy családi ház felépítése?
Három héttel ne nevettess, annyi idő alatt az alapozás szilárdul meg... Valami készház lehet.
3-6 hónap alatt hagyományos rendszerben egy egyszerű 100 m2 körüli családi házat felhúznak.
5
Az 12 évvel ezelőtt volt, és NEM a jelenlegi helyzetben. A válaszod tehát értelmetlen és nem hasznos.
#6, Megis miert lenne ertelmetlen? Nem deszkapajtaban eltek akkor sem az emberek.
Tul sok a tenyezo: papirmunka, engedelyek, villany, viz, csatorna, mekkora haz, mibol epul, az osszes munkalatra van rendelkezesre allo ember, anyagszallitas es a komuvesek hany sort isznak munkakezdes elott.
Ha minden adott, 2 honap alatt rohogve fel lehet huzni egy 3-4 szobas fahazat emelet nelkul.
Szerinted tobb evig? Hol lattal ilyet?
8
Miért? Hol?
Mert 12 évvel ezelőtt nem ez volt az építőipar helyzete, mint most, talán most megérted, mert egyszer már leírtam. Esetleg nézz utána.
Alapanyaghiány van. Szakemberhiány van.
Másrészt:
most fejeztem be egy építkezést, Pest megyében. Minden flottul ment, átlagon felüli gyorsasággal és szervezéssel, és így volt ez MA másfél év. Holott hét hónap elég lenne, de nem, ma ez nem lehetséges.
8
Egyébként meg lakjon a "röhögve felhúzott 3 szobás faházban", aki akar. Itt normál családi házakról volt szó.
Eléggé belelálok a magyar iparba, és látom, hogy kik építene ilyen fatákolmányokat. Velük soha nem építtetnék, maximum nyaralót. Vannak országok, melyek cégeivel igen. De ezekkel az "asztalos szakmukim van, a tesóm/haverom a segédmunkás, és én is dolgoztam már segédmunkásként más országban ilyen építkezéseken"-alakok ne tákoljanak inkább semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!