Vályogból 2 szintes ház?
Figyelt kérdés
Házat szeretnénk venni és találtunk egy hirdetést, amelyben egy két szintes családi házat árulnak, a hirdetés szerint a ház vályogtéglából épült. Még soha nem láttam két szintes házat vályogból, ezért nem tudom, hogy rizikós-e ez vagy sem? Mivel a ház viszonylag új (10 éves), félek tőle, hogy az esetleges problémák csak később látszanának meg rajta. Vélemény?2018. okt. 15. 14:13
1/3 anonim válasza:
Ezt egy statikus fogja tudni megmondani, aki elmegy a helyszínre és megnézi a kérdéses házat.
2/3 anonim válasza:
Százhalombattán dolgoztam anno kétszintes újonnan épült vályogtéglából készült családi házakon.
köze nincs már a régi időkben épült vizesedő vályogházakhoz, teljesen más módszerrel építik egyedül csak a vályogtégla ami megmaradt.
ha szakszerűen építették (márpedig aki az összességében egyáltalán nem olcsó technológiával járó vályogtéglából építkezik manapság az nyilván ad az igényességre) akkor nincs mitől tartani.
3/3 anonim válasza:
Ha meg van a beton alap, jól le van szigetelve , a vasbetonkoszorúk is megvannak rendesen csinálva , akkor nagyon stabil ház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!