Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Honnan tájékozódhatok ebben a...

Honnan tájékozódhatok ebben a témában? (lent)

Figyelt kérdés

Az érdekel engem, hogy ha házat építenék, hogyan, milyen szempontok szerint válasszam ki, milyen fűtést alkalmazzak, és hogyan tervezzem azt meg? Hol tudok erről olvasni?

Fiatal vagyok, nem vagyok jártas a témában, viszont érdekelm iskolában ilyet nem tanítanak. Köszönöm a segítséget.

2018. szept. 4. 19:34
 1/3 anonim válasza:

Az egész attól függ, hogy mennyi pénzed van és milyen szempontokat tartasz fontosnak.

Fűtésnél én a gázt szeretem. Konvektort csak bekapcsolni kell és állítani. Szóval teljesen automatikus, nem kell begyújtani, salakolni, fát venni, stb.

Ajánlatos szakemberekkel előtte konzultálni, hogy ők mit ajánlanak. Utána te is utánanézel a neten, olvasol érveket pro-kontra. Majd döntesz.

2018. szept. 4. 19:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Kondenzációs gázkazán, 15 cm szigetelés oldalfalon, 30 cm a födémen és fillérekből kifűtöd.
2018. szept. 4. 20:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Legyél gépészmérnök, és máris tervezhetsz fűtésrendszert.

Máshogy nem!

2018. szept. 5. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!