Ha rájöttem, hogy hol tudom a házat ebbe a melegbe szellőztetéssel lehűteni, akkor télen ebből a pontból adódóan tudom-e hogy hol érdemes fűtenem, hogy meleg legyen kevesebb pénzből?
Dög meleg van kint ugye? na én rájöttem, hogy melyik ablakot kell kinyitnom, hogy cirkuláljon a levegő.
Ellenben télen, melyik ablaknál kéne felhúzni a redőnyt, meg melyiknél kéne jobban fűteni, hogy melegebb legyen bent?
Semmi értelme kinyitni az ablakot napközben, mert csak a 30+ fok jön be. Ilyenkor éjszaka kell kereszthuzattal szellőztetni 21-7 óráig, utána becsukni ablakokat, lehúzni a redőnyt.
Télen pedig minden redőnyt húzz fel, s így be tud sütni a nap az ablakon keresztül.
Mi köze van az életkoromnak a ház hőmérsékletéhez kedves előttem író? Nememre nem vagy kíváncsi?
Ment is a felnyomatás.
Azért kérdezte, mert a kérdés eléggé ostoba, hogy finoman fogalmazzak.
Nem értem, hogy lehet odabent hűvös, ha odakint több mint 30 fok van bent, és azt a meleget engeded be. Csak a huzat miatt érzed azt, hogy hűvös van.
Nem csak buta vagy, erőszakos is.
Egy átszellőztetett lakás még nem "vákum-ejektor".
Volt egy ötleted, amiről mindenki megmondta hogy hülyeség: következtetés: mindenki hülye, csak te vagy helikopter...
Szánalmas vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!