Zártszelvénybe (40x40) ha hígabb betont öntök, majd bele egy szál 10-es vas, merevebb lesz?
hm érdekes kérdés. Nem vagyok statikus, de szerintem annak ellenére, hogy a betonnak nagyon kicsi a húzószilárdsága az acélhoz képest valamilyen szinten merevíti biztos úgy pláne ha teszel bele vasat. Csak a sóder szemcsenagyságra figyelj ne legyen túl nagy.Csak természetesen a kiöntés szilárdulás idejére jó lenne kikötni,hogy függőlegesen álljon azt az állapotot vegye fel.
Bár nagyon fura ez a megoldás. Melyik függőleges része ez a kerítésnek? Biztos nincs más lehetőség?
Keresztbe ezekre a szalakra mennek ra a keresztiranyu zartszelvenyek amelyekre trapezlemez jon.
Es utolag mivel utolag vettem eszre h van egy kisebb kilengese a fuggoleges szalaknak h mi lenne ha megerositenem betonnal vassal belulrol.
A betont ilyen kicsi keresztmetszetben nem fogod tudni normálisan beledolgozni. Vibrálni kellene.
Én a helyedben írnék a statikus válaszolónak, ő biztos tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!