Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Miért lett újra divat a lapos...

Miért lett újra divat a lapos tetős ház?

Figyelt kérdés
2018. jún. 29. 14:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom merre lett ez divat,felénk forditva van.A lapos tetők fölé is tetőt húznak,vagy be is épitik.
2018. jún. 29. 15:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Új építésűben én sem láttam lapos tetőset, régen is kevesebb volt.
2018. jún. 29. 16:18
 3/6 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

[link]

De ha csak annyit írok a google keresőbe, hogy "modern ház", akkor is a legtöbb lapos tetős, meg néhány mediterrán tetős. A klasszikus nyeregtetőt nem hozza be.

[link]

2018. júl. 2. 11:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Miért, divat lett?
2018. júl. 3. 23:56
 5/6 Fodor István Ferenc ***** válasza:
100%
Érdekes, hogy ezt mások nem érzékelik, mert nekem is feltűnt. Itt a faluban legalábbis sorozatosan ilyenek épülnek. Szerintem egyértelműen Amerika majmolásáról van szó, pedig ha lenne egy rendes tél - ami évtizedekkel ezelőtt minden évben volt - és a nyakukba szakadna a hóval együtt a tető is, akkor valószínű, hogy rájönnének, nálunk inkább a hagyományos, ha nem az alpesi a célravezetőbb. A laposról ugyanis nem tud megfelelő nértékben lecsúszni a hó és beszakadhat nagy mennyiség esetén.
2018. júl. 5. 08:27
 6/6 De La Cruse ***** válasza:
69%

A kubizmus még ma sem ment ki a divatból és van ami jól néz ki az élei miatt, különösen ha olyan emberek élnek a környéken akik szeretik az arányos és egyenes dolgokat.

A németek szoktak nagyon kockásak lenni meg nagyon rendezettek. Ez a divat is tőlük tört be Európa ezen felére.

Régen az alpesi meredek tetőket rakták mindenhova de nálunk nincs annyi hó, hogy indokolt legyen.

Ez viszont egy kellemes rendezettség érzést tud a látványvilágával nyújtani az embernek.

Nem is beszélve róla, ha a tető teraszként is tud üzemelni ahova esténként jó kiülni egy kicsit nézni a csillagokat vagy a várost.

2018. júl. 5. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!