Ezermester apukámmal el kezdhetem az építkezést?
Nem.Az hogy mi minden miatt nem inkább fel sem sorolom.
De olvasgass olyan tèmákban,hogy e-napló,fvm..
Ez már réges-régen megszűnt.
Házat nem építhetsz magadnak, hacsak nem kivitelező apukád (persze számlaképesen)...
Nem építhetsz.
Építésvezető, építési napló, stb...
Akkor építheted a fateroddal, ha van egy építési vállalkozó, van megfelelő papírokkal rendelkező szakembere, és alkalmaz benneteket segédmunkásnak.
A "kalákában építés" megszűnt, és nem kár érte. Érdemes megnézni faluhelyen, némely szabvány-kocka tüzép-barakk hányféle építési "betegségtől" szenved.
A stó klasszikus értelmében vett házat nem építhetsz...
Én sajnos volt olyan időszakom amikor mindent elveszítettem egy várostól 20km-re lévő 1000négyzetméteres üres telken kívül, ahol csak áram volt és a kutya nem akar ott telket venni így eladni nem tudtam, fedél sem volt a fejem felett, 1.5 év csövezés után jött az isteni szikra és építettem egy szintén kitörésről álmodozó hajléktalan barátommal egy veremházat. Azt bármikor építhetsz...
Abban lakva tudtunk talpra állni. Mára már egy nagyon klassz emlék, akkoriban annyira nem élveztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!