Terv, hogy a házunk emeletét beépíttetnénk. Viszont a párom nem akar felvenni pénzt "más házára"hogy oldható ez meg?
a " más háza" igen úgy értette, hogy ez így bomyolult, hogy a szüleim háza és akkor ő így, hogy vegyen fel erre hitelt velem? Max
szóval ez az emeleti tetőtérbeépítés dolog tárgytalannak ígérkezik.
És akkor mi van, ha túl vagytok 30on? Olyan nagyon öregeklennétek?... ne már...
Ha nem kerestek eleget, hát változtassatok... a párodtól meg ne várdd el, hogy hitelt vegyen fel anyádék házára basszus... lehet nem mondja és fogóval sem bírnád kihúzni belőle, de 100% hogy utál anyátoknál élni... egy felnőtt embernek sem tesz jót, ha nincs saját egzisztenciája, főleg ha olyan helyen kell élni, ahol soha nem lehetsz a magad ura... 1-2 év alatt ki lehet tanulni egy új szakmát, ami ha érdekel, esetleg szeretitek is megsokszorozhatja a bevételeteket... én is 15 év gyári munka után 33 évesen találtam ki, hogy tök lennék ács... ma 10 évvel később már a saját vállalkozásomat viszem 8 alkalmazottal egy időben 2-3 helyen dolgozunk egyszerre, és olyan pénzeket keresek, hogy közben gond nélkül kezdtem el építkezni álmaim házát Balatonbogláron...
Nagyon egyszerű akkor.Vegyél fel te hitelt erre a házra hogy bővítsétek.
Ha a párod nem akarja a nevét adni a hitelhez, úgy már neked miért nem ok?
+ most 2 szakmát ingyen tanulhatsz a szakképzési centrumokban.
Nem tudom mi a francnak ragaszkodsz egy munkahelyhez ami 90ezret fizet és "kötött"...
Én 65000ret kerestem 10 éve mikor betellt a pohár... olyan szakmát ami gyerekkorom óta érdekelt egyáltalán nem volt nehéz tanulnom munka mellett, sőt élveztem és tűkön ülve vártam, hogy mehessek suliba, az volt a heteim fénypontja...
Most 10 évvel később, ha vissza osztom a hónapok számával a bevételemet, akkor tavaly 1.5milliót kerestem havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!