Lehetséges hogy egy komplett kis hétvégi ház élére állított téglából épült?
Attól függ milyen tető. Ha valami gagyi kis tákolmány esetleg trapézlemez fedéssel akkor nagy duzzogva hihető, de nem jellemző, hogy abból legyen egy TELJES ház. Ennek ellenére a régi világ építészetében könnyen elképzelhető amilyen gányolások előfordulnak néha...:)
Miből következtetnél erre? Kilátszik a tégla? Esetleg minden ablaknál kb. 10 cm mértél (vakolattal) falvastagságot?
alsó sorokban látszik ki az élére állított tégla 2-3 sorban.
igazából nem következtetek hanem kérdezek, lehetséges e. megvenném s nem mindegy így ugye
Nem szokás. Milyen vastag a fal? Milyen tègla látszik èlèvel?
Valószínűbb, hogy mögötte más is van, csak így adta ki a vastagságot. Kismèretű tèglával szoktak így kitoldani. Vagy más anyag(beton...) elè rakni, hogy egyforma legyen a vakolhatóság.
Nem tudom mennyire látszik:
Alul egy ismeretlen szürke tégla nem tudom mi a neve, pince vagy garázs vagy nem tudom mi ez, inkább az utóbbi mert nem föld alatt van, bár hegyre épült s az eleje föld alatt van. Fölötte egy normál vakolt házfal. Az már elmondás szerint nem szürke téglából épült. Hogy ez toldozás e lapjával vagy így épült az egész nem tudom, de az utóbbi merült fel bennem vajon lehetséges e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!