Hogyan tehetném lentről kezelhetővé a felső nyitható lichthof ablakot valamilyen szerkezettel?
Vegyél távnyitó rudat!
Ezt bárhol be tudod szerezni, ahol tetőablakokat is forgalmaznak, csak nézz körül, hogy hol a legolcsóbb, mert van ahol nagyon drága
Ilyesmire gondolok:
Mi speciel egy leselejtezett napellenző tekerőjét alakítottuk át hasonló célra.
... még csak annyit:
Ha a kilincs nem megfelelő szögben áll a vásárolt távnyitóhoz, akkor a kilincsen lehet forgatni.
Szerintem szerelj, vagy szereltess egy fa partvis, vagy meszelőnyélre egy bilincset, mondjuk ilyet:
...vagy valamilyen kampót, ami rámegy a kilincsre és azzal tudod nyitni, meg csukni is.
Egyébként tudom miről beszélsz, egy falhoz rögzített fül volt, amit ha lefelé húztál csukódott, ha felfelé toltad, akkor meg kinyílt, de nem tudom, hogy lehet e még kapni valahol.
Talán olyan helyeken kellene megnézni, ahol bontott ablakok vannak, ... vagy nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!