A vakolás könyv azt írta hogy a vakolát mennyezttel kell kezdeni. Miért?
Figyelt kérdés
Miért nem jó az,ha fallal kezdem és aztán mennyezettel folytatóm?2018. febr. 28. 17:48
1/6 anonim válasza:
Jó az is, ha a fallal kezded, csak aztán ne dobáld a kész falra a mennyezetre szánt masszát. Gondolom apránként, komótosan, nem fándliból dobálva vakolsz.
2/6 anonim válasza:
Mert akkor még nem fáradt a kőműves keze ,jól tud célozni .
3/6 anonim válasza:
Még nincs levakolva? https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__epitkezes__9139279-va..
Siralmas egy menet lesz ha könyvből akarod megtanulni a vakolást.
4/6 anonim válasza:
Jobban járnál egy gipszkarton álmennyezettel, ha még csak olvastál a vakolásról.
5/6 anonim válasza:
Szerintem a vakolás a kőművesség legnehezebb része. Gyakorlat nélkül nem megy. Mintha könyvből akarnál megtanulni biciklizni.
6/6 anonim válasza:
Szerintem is a vakolás a legnehezebb amúgy. Ahogy nézi az ember, mintha semmiség lenne, de egyszer fog szerszámot, aztán csak pislog. Egy villanyszerelő voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!