Vékony kőutánzatú falburkolatot honnan tudok venni?
A nappali egyik falát akarom beburkolni kőutánzatú burkoló lapokkal (nem csempe), viszont olyanra lenne szükségem ami vagy vékony (a legtöbb sajna 3-4cm vastag) vagy ha vastag akkor viszont könnyű.
Nem találtam eddig sehol.
Budapest vagy környéke lenne jó de elmegyek messzebbre is ha lenne valahol...
Tapéták is vannak ilyenek, az nem jó?
Minden lakberendezési-, barkács- vagy tapétaboltban találsz mindenféle faldekoráló dolgokat.
Pl. a Praktikerben 74-féle van:
A Prkatiker Lyoness-tag, tehát még visszatérítést is kapsz belőle kápé.
A Delap ilyesmi. Van öntapadós vagy csemperagasztóval feltenni, kèssel vágható, kültère, beltèrre mehet. Ès fèl cm-nèl nem vastagabb.
Barkácsáruházakban is szokott lenni.
Obi-ban lehet kapni tőlük termékeket, én ilyennel burkoltam a nappali egyik falát. Könnyű anyag, jó vele dolgozni.
Köszönöm a válaszokat!
Ha lecsiszolom a mészfestéket és felragasztom, mennyire tartós? Kanapé mögötti falon lenne plafonig, attól félek hogy egy idő után nehogy leesen akár 1 db is a fejünkre. :) Vagy ha szorosan rakom akkor nem tud majd ha esetleg a ragasztó elengedné?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!