Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Büdös dohos házat megvegyem?

Büdös dohos házat megvegyem?

Figyelt kérdés
Most lenne alkalmam egy családi házat venni, ezért felkéne adnom a komfortos tényleg szép városi lakásomat. Amikor a házba léptek arcon csapott a büdös. Ez gondolom a doh penész meg az ott élő minden higéniát mellőző hölgytől lehetet. Kőmüves brigád vállalná hogy utólag szigeteli. Alulról kikotorja a salakot és újra betonozza. Volt valaki aki régi házat vett és felújítás után eltünt a penész a doh a vízes salétromos fal.
2018. jan. 6. 17:02
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Közben válaszolok a kérdések re is.

Igen ez csere lenne.Az összes pénzem rámenne a felújításra

Téglaház.

Elmondhatatlan büdös...Rendessen arcon csap a bűz.Ezt tetézi hogy a hölgy is koszos.5 éve él ott és úgy költözött hogy egy festést nem csináltatott.Afalakon vizesedést nem láttam,de a bútorok mögött simán lehet.

2018. jan. 6. 17:52
 12/31 anonim ***** válasza:

Önkormányzati a lakásod?

Mert csak ebben az egy estben érné meg ezeket a kompromisszumokat megkötni.

Ha magántulajdonú, akkor viszont keress tovább, mert tényleg sokan mennének vidéki házból, városi lakásba.

Többek közt mi is.

Ezeket próbáltad már?

[link]

2018. jan. 6. 18:09
 13/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm még nem póbáltam.Plussz enyém belvárosi és tényleg szép nagy tágas.Megnézem a hirdetéseket hátha..még1x köszi
2018. jan. 6. 18:14
 14/31 anonim ***** válasza:

Nem venném meg. Inkább gyűjts még pár évig egy rendes házra, minthogy elcseréld a mostani normális lakásodat egy penészes romra, amire rámegy az összes pénzed.

Eladó házak mindig vannak, lesznek is, vidéken egész jó áron.

2018. jan. 6. 18:33
 15/31 anonim ***** válasza:

Igne,injektálással megszüntethető a probléma..de az meddig tart vajon ki ?? Mert húsz évig szerintem nem.

Nagyon egészségtelen a dohos ház, asztma, stb..melegágya.

Jó sokat le kéne alkudni ehhez minimum ami behozná ennek árát..:((

2018. jan. 6. 19:26
 16/31 A kérdező kommentje:
Igen, ezt mondták nekem is.Elégé lealkudtam.Az árral már nincs bajom.De a felújításra rámegy azösszes pénzem.Tehát ha ez csak mondjuk 5 évig jó és újra büdös már nem tudom újra felújítatni.
2018. jan. 6. 21:50
 17/31 anonim ***** válasza:

Tisztázni kellene a helyzetet:

A nő ennyire igénytelen,csöves?Akkor valószínűleg rohadtul

le van pukkanva a ház is. Kuka lesz a víz,elektromos hálózat, fűtés, nyílászárók,tető stb.

Veszel 4 dohos/büdös falat, és egy messziről látható köteg pénzt költhetsz rá.

Plussz még ha emellett ennyire dohos,penészes is,én nem venném meg.

A mai építőanyag/munkadíj árak mellett én jobb állapotú házat vennék, mert a felújítás úgyis többe lesz a kalkuláltnál.

Keress egy független szakembert,aki megnézi, hajlamos az ember rákattanni valamire, én is voltam már így házzal, aztán az építész rokonom megnézte, és lehűtötte a lelkesedésemet. A mai világban mindent meg lehet oldani, csak az a kérdés, mennyiből, és megéri-e.

2018. jan. 7. 07:14
 18/31 anonim ***** válasza:
Az injektálásban egyébként sem bíznék.
2018. jan. 7. 08:16
 19/31 A kérdező kommentje:
Értem.Óvatos vagyok én is.Kicsit nyíltabban leírom az anyagiakat.Tehát a ház 2x2 szobás házrészből áll.Összterület 240nm.az én lakásomon felül 1,4 milliót kér azeladó.Elektromos hálózat gázcsövek vízcsövek szennyvíz ill.az egyik ház nyílászárói újak.A tető jó.A nő magára ad csinos de a ház rohad.5 évalatt egyszer sem mosott fel megilyenek.Az új ajtókon meg a ceruzával irt méretek is rajta vannak 5 év alattnem mosta le.Jövőhéten kell választ adnom.Aszag miatt aggódok.Az olyan tömény büdös dohos elmondhatatlan volt.
2018. jan. 7. 08:39
 20/31 anonim ***** válasza:

Az üresen álló ház is dohos szagú? Abban látsz valahol vizesedést?

Biztos, hogy dohszag?

Nem csak a tömény szenny és a mocsok szagát érzed?

Építész szakembert, vagy statikust kellene oda vinni, mert a kőművesek lehet, hogy "hazabeszélnek" hogy megkapják a munkát.

2018. jan. 7. 09:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!