Büdös dohos házat megvegyem?
Közben válaszolok a kérdések re is.
Igen ez csere lenne.Az összes pénzem rámenne a felújításra
Téglaház.
Elmondhatatlan büdös...Rendessen arcon csap a bűz.Ezt tetézi hogy a hölgy is koszos.5 éve él ott és úgy költözött hogy egy festést nem csináltatott.Afalakon vizesedést nem láttam,de a bútorok mögött simán lehet.
Önkormányzati a lakásod?
Mert csak ebben az egy estben érné meg ezeket a kompromisszumokat megkötni.
Ha magántulajdonú, akkor viszont keress tovább, mert tényleg sokan mennének vidéki házból, városi lakásba.
Többek közt mi is.
Ezeket próbáltad már?
Nem venném meg. Inkább gyűjts még pár évig egy rendes házra, minthogy elcseréld a mostani normális lakásodat egy penészes romra, amire rámegy az összes pénzed.
Eladó házak mindig vannak, lesznek is, vidéken egész jó áron.
Igne,injektálással megszüntethető a probléma..de az meddig tart vajon ki ?? Mert húsz évig szerintem nem.
Nagyon egészségtelen a dohos ház, asztma, stb..melegágya.
Jó sokat le kéne alkudni ehhez minimum ami behozná ennek árát..:((
Tisztázni kellene a helyzetet:
A nő ennyire igénytelen,csöves?Akkor valószínűleg rohadtul
le van pukkanva a ház is. Kuka lesz a víz,elektromos hálózat, fűtés, nyílászárók,tető stb.
Veszel 4 dohos/büdös falat, és egy messziről látható köteg pénzt költhetsz rá.
Plussz még ha emellett ennyire dohos,penészes is,én nem venném meg.
A mai építőanyag/munkadíj árak mellett én jobb állapotú házat vennék, mert a felújítás úgyis többe lesz a kalkuláltnál.
Keress egy független szakembert,aki megnézi, hajlamos az ember rákattanni valamire, én is voltam már így házzal, aztán az építész rokonom megnézte, és lehűtötte a lelkesedésemet. A mai világban mindent meg lehet oldani, csak az a kérdés, mennyiből, és megéri-e.
Az üresen álló ház is dohos szagú? Abban látsz valahol vizesedést?
Biztos, hogy dohszag?
Nem csak a tömény szenny és a mocsok szagát érzed?
Építész szakembert, vagy statikust kellene oda vinni, mert a kőművesek lehet, hogy "hazabeszélnek" hogy megkapják a munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!