Konyha körülbelül 10 négyzetméteren?
Tippeket / tanácsokat / ötleteket szeretnék egy tetőtéri konyhához
Eddig kis nappali szerű volt Tv-vel, kanapéval, most konyhává alakulna. 3 szoba + 1 fürdős Wc és a lépcsőlejáró nyílik belőle
mosogató, mikro, minisütő, tv, kv főzőre lenne szükségünk, plusz azért egy kis asztalka sem ártana székkel
Húsz négyzetméteres konyhából kellett költöznöm tíz négyzetméteresbe...túléltem. Tíz négyzetméteren(ben) is lehet konyhát művelni, méghozzá nagyon jól..ennek megszokásához kellett néhány év.
Igaz plafonig ki van használva minden négyzetcenti. Arra ügyelj, hogy a legkorszerűbb szag/páraelszívód legyen...mert ha az nincs, akkor...
Az asztalka kihúzható, a székek finoman gurulnak, minden halkan nyílik, légfékes csukódás mindenhol.
Át kell gondolni a kv főzés újfajta megoldását,mert nagyon macerás a régi nagynyomású.
a rendezkedés előtt bemész egy nagyobb lapszabászatra, és ott meglátod a lehetőségeket. Csakis csináltatott bútorral megy a buli.
Hét m2 a konyhám, itt születtem.
Az alaprajzzal kapcsolatban: rengeteg az ajtó! És gondolom ferde a falsík a tető miatt.
Étkezőasztalt oda tudsz tenni, ahol most nincs semmi középen, az ajtók közé. Nem szívesen ennék ilyen huzatos helyen, mondjuk. Bútort a kanapé helyére tudsz tenni, meg a tévé helyére.
Mivel ilyen az egész, lenne egy meredek ötletem. Tegyél középre egy hosszú pultot, szigetet, és abban legyen minden. Szekrény, polc max ott, ahol van ehhez fal, de lehet nem is kell már, és csak keskeny fér.
még talán ez, de kicsiben azon a részen, ahol most a bútorok vannak
Ezen a linken az első pontnál a hármas fotón a fekete bútor
Vagy középen kettéosztjuk a teret képzeletben (függőlegesen a rajzon). Ahol most a nappali van, az lesz a konyha, de akkor meg kicsi, mondjuk akkor nem pont felénél osztjuk ketté. Szóval mosogató, hűtő, tető alatti szekrény úgy, mint előbb írtam, de nem sziget van, hanem egy pult keresztben, mintha a két szemközti szobaajtó között húznánk egy vonalat. A belső oldalán a tetőablak felé lenne a tűzhely, plusz pult, plusz szekrény az aljában. Ahol a sok ajtó meg lépcső van, a másik felében lenne egy étkezőasztal.
Kezdek belejönni. De biztos inkább rajzolnom kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!