50 cm vastag vályog fal hány cm vastag hungarocellnek felel meg?
Figyelt kérdés
2017. dec. 29. 18:13
11/12 anonim válasza:
Bocs az elírásokért, sokat ittam az éjjel :)
12/12 anonim válasza:
Kedves salk44! A hőt nem szigetelni kell, hanem a meglévő hővel gazdálkodni érdemes! Én is tanultam az egyetemen (mint okleveles építőmérnők) a hőszigetelés minden csínját. Amit ma "hőszigetelésnek" hívunk az egy nagyon durva átcseszése az embereknek, egy nagyon jól kitalált és ráadásul törvényileg megtámogatott kifosztása az embereknek! Megérdemeljük, mert ilyen hülyék vagyunk!! Nézd meg a kérdést is! Azt vizsgáljuk, hogy egy több száz éven keresztül bizonyított szerkezet hány cm hungarocellnek felel meg! Ne hidd, hogy ezer éven keresztül apáink idióták voltak! Összességében ma minden tudásunkkal sem tudunk jobb energetikájú házat építeni, mint a régi parasztházak voltak! Nem csak az én véleményem ez negyven év szakgyakorlat mellett! Nézz utána egy kicsit a szakirodalomba! Meg fogsz lepődni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!