Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Ytong tégla vakolas flex...

Ytong tégla vakolas flex ragasztóval?

Figyelt kérdés

van két parapetem kivéstem ytongal visszafalaztam és a kérdés az lenne hogy flex ragasztoval is levakolhatom nem fog kirepedni meg lepotyogni vagy inkabb vegyek zsákos vakolatot ?

köszi előre is

2017. szept. 2. 11:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy gond lesz a simítással, mert gyorsabban köt, mint a hagyományos vakolat!
2017. szept. 2. 12:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Gyorsabban is köt, ráadásul az ytong is gyorsan elszívja belőle a nedvességet. Keverj habarcsot, vagy vegyél zsákost.
2017. szept. 3. 12:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Erre a kis felületre nyugodtan. Fogsz vele kicsit kínlódni, mert nem simítható, de majd gletteléssel javíthatod.
2017. szept. 3. 22:09
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a a válaszokat bevizeztem az ytongot elég lassan száradt elhasználtam a ragasztót ha mar volt a szobába legletteltem kit meg úgyis szigetelik a házat :D
2017. szept. 4. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!