Grundfos 25/60 180 keringető szivattyú? HELP!
Szivattyú vásárlás előtt állok. A jófogáson van pár darab eladó grundfos szivattyú 9000 ft-ért. Tud valaki infót adni ezekről a termékekről, hogy érdemes e megvenni őket ? eredetiek, vagy ennyi pénzért hamisítványok, után gyártott termékek ?
Link:
A Grundfosaz egyik legjobb szivattyú márka,legyen az bármilyen is .Csapágyazása kerámiából van,szinte örök életü .Ezeket nem olyan könnyű hamisitani,az eredeti gyártó cégnek is feltünne ,hisz akkor az ő termékeiket nem vennék .
Több oka is lehet,ha egy terméktől szabadulni kell .
Én anno fér áron vettem bolttól (szuperinfó licit nem részletezem)
amikor mondtam a fűtésszerelőnek,hogy mennyiért vettem a kettőt akkor viháncolt,mert ő is vett fél áron a neten és első ránézésre olyan mint az igazi,de másodikra már látszik,hogy nem az,szóval bedőlt a dolognak.Aztán meglepődött,hogy én tényleg nem utánzatot vettem :) (nah ná,bolttól vásároltam,eredetit,számlásan garanciával,csak épp egy akció keretébe). 4 éve semmi gond velük :)
szerintem nem éri meg kockáztatni, inkább boltból, garival.
Ez egy fontos cucc, nem olyan mint egy tévé, vagy a mikró, ha bedöglik, mert gagyi, hideg lesz a házban. Télvíz idején nem a legjobb fűtés szerelő után rohangálni, vagy alkatrészre várni.
Ezzel én is így vagyok.
Köszönöm a tanácsotokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!