Zárkerti ingatlanhoz épitenék egy fedett terasz, kell engedély?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Kb egy 30m2 gazdasági épülethez ha épitenék egy max 15m2 teraszt,beépitettet, ahoz kell engedély?750m2 az össz.terület.
És még annyit hogy tudja valaki mekkora lehet ezeknek a zártkerteknek a beépitettsége?Köszi a válaszokat!!
2017. aug. 16. 17:56
3/9 A kérdező kommentje:
Azt olvastam ha ki van vonva a müvelési ág alol akkor már 10%-ba lehet...igaz lehet?
2017. aug. 16. 23:22
4/9 anonim válasza:
Helyi építési szabályzat adja meg a százalékot. Nem központi szabály, ergo változó.
5/9 A kérdező kommentje:
Értem köszi
2017. aug. 17. 07:53
6/9 anonim válasza:
Vannak kiskapuk mindig... én pl k9nténerből építettem közvetlenül a ház mellé fedett teraszt... gyakorlatilag mobilház, oda teszem ahová akarom... nos én pont a bejárat elé akartam :D
7/9 anonim válasza:
Itt még garázst is lehet építeni, ha farostlemez a fala és nem zárható.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2017. nov. 16. 07:54
9/9 A kérdező kommentje:
6-os válaszoló!!
Úgy szeretnék teraszt ahogy teis csináltál,mennyiből jön ki anyagilag ez?Estleg tudnál képet küldeni hogy mutatat egy ilyen terasz,priv üzibe!?Köszi
2017. nov. 20. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!