Mennyibe kerül egy ilyen lakást felépíteni?
Nem! 40 millióból a ház sem jön ki! (esetleg kompromisszumokkal, nagyon alap minőségben).
De a telek az külön kérdés.
Reális a 60M. A telek árát megsaccolni sem tudom/akarom.
Azzal külön számolj, meg számolj kb. 1m tervezési költséggel (kiviteli tervek, tervezői művezetés)
Szerintem is 60M.
Azért egy 160 m2 kétszintest illik nem Obi akcióból összerakni, mert egyébként eléggé "BMW-m van, de 2000 tankolok meg piacos illatosítót rakok bele" feelingje lesz.
Nyilván, ha kell a hely és ennyi van rá, akkor le van szarva, de én azért átgondolnám, hogy lehet bentebb kellene azokat a falakat.
Mi most fejezünk be egy 115ös egy szint+pincés házat és mindennel együtt súrolja az 50M-t. Fajlagosan lehet kisebb a nm ár egy nagyobb háznál, de 320nm-nél sem lesz kisebb 150e-nél. Csak a ház 50 így. Budapesti normális építési telek nincs 15 alatt.
Egy konyhabútor másfél, egy kerítés másfél, egy kert 2milló. Ezek csak az aprók ami nincsenek benne a házépítében. Így fogsz fölmenni 80Mig.
Az építkezés alapanyag, szigetelés, engedélyek, bútorok egy 35 millióból kihozható.
De ebben nincs benne a telekár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!