Mennyit kér óránként egy maszek hegesztő Nyugat-Magyarországon?
Mit kell hegeszteni?
Ha csak egy kaput vagy a garázsra egy keretet, akkor nézz körül a haveri körben, lesz valaki, aki anyagárért meg pár sörért megvarrja amit szeretnél.
Legalábbis az én baráti körömben minden 3. embernek van otthon jobb/rosszabb felszerelése hozzá.
Nyugat MO-n ott tart a helyzet, hogy lassan bármilyen szakmával jól lehet keresni ha magad VÁLLALKOZOL.
Mondjuk a hegesztőt én is kevésbé érzem tutinak.
De ha kelet mo-n van vele munka akkor lesz itt is.
Csináld úgy, ahogy én: össze kell haverkodni a szomszédokkal, aztán majd előhozakodni a dologgal, hogy tudnak-e valakit.
Aztán a valakitől megkérdezed mennyit kér érte. De ne azzal kezd, hogy óránként mennyit kér, hanem hogy mennyiért hegesztené össze.
Nekem is van egy régi trafóm, a kapumat meg 1-1 ismerősét bevállaltam vele, de ez ilyen órabéres hegesztő: 10 perc hegesztés után 15 percig várni kell, mert elmelegszik a trafó. Majd jövőre veszek CO-t (széndioxid védőgázas hegesztőberendezést), aztán azzal majd lehet tisztességesen dolgozni.
(Írd meg privátban a települést, hátha véletlenül a közelben vagy és tudok ajánlani embert.)
az ilyet nem óradíjban mérik, főleg nem a szerkezet lakatosok.
általában anyagárban dolgoznak, tehát amennyi az anyag annyi a munkadíj is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!