Az Azzurro tetőcserepekről kinek mi a véleménye?
Olyat vegyél ami tetszik és megtudod venni. Ezek a cserepek már nagyon sokáig birják, ellenáll mindennek. Nekem pont igy nézki ,csak azt Altek-nek hivták. 20 éves de olyan mint az új.
Az hogy valahol nem túl népszerű, az azért lehet mert egy épitőanyag kereskedő szerződésben van valamelyik gyártóval és azt preferálja mindenkinek. Főleg meg ha csak egy tüzép van a faluba.
Lehet már nem releváns de én nomád barna azzurrot vettem 2. hónapban 1,5 millió ft értékben. Most 9. Hónap van, nem volt felbontva sem a paletta, és a raklapon 1-2 kivételével mind kifakult, rózsaszín/tüdőszínű lett konkrétan fél év alatt... Nagyon csalódott vagyok, most megy az intézkedés. Amint lesz fejlemény, írok.
Ezek amúgy kézzel festett cserepek állítólag, abban reménykedem, hogy csak egy rossz szériát fogtunk ki, és kicserélik olyanra, ami nem fog kifakulni.
A nomád barna azzurro cserép csúnyán kifakult a tetőnkön ,most lesz 2éve ősszel hogy felkerült rá.Voltak kint lefényképezték,vizes szivaccsal törölték ,hogy majd lekopik a "Mész kicsapódás " róla,azóta egyre csúnyább az egész tetőnk,folyamatosan kopik, foltos!Várjuk a további kopást és ha kell a Fogyasztóvédelemhez is fordulunk .
Senkinek sem ajánlom ,én az Építőanyag.hu tól rendeltem de megbántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!