A magyar iparos, mester, szaki miert ennyire megbizhatatlan?
Epitkezek, sorban jonnek a melósok. Egyik rosszabb mint a masik. Sosem ugy csinaljak ahogyan azt mondjak. Sosem annyi lesz a vege, sosincsenek itt idoben, mindig okoskodnak, hatalmas a lelkuk, mindig onerzeteskednek...
Miert nem lehet egy munkat reggel 7 kor kezdeni es minden sallang meg nyafogas nelkul elvegezni idore?
Mert a 99% egy pénzéhes szar házi, aki nem is ért hozzá, de 2* olyan árat kér, mintha tudná mit csinál.
Sajnos tudom miről beszélsz.
Én már csak ismerősök által szoktam szakit hívni.
Mert aki ért hozzá, már rég dobbantott külföldre.
Itthon meg maradt a néhány sz-rházi, akik csak az olyan munkát szeretik, amiért sokat lehet elkérni, de nincs vele sok gond. (tiszt. a kiv.)
Nem értem a problémát, minden egyes lépést előre meg kell határozni szerződésbem és a szaki kénytelen tartani hozzá magát...
Ha pedig minden jöttment munkást odahívsz reménykedve, hogy olcsóbb lesz, meg is érdemled...
Egy szaki...
Bocsanat en nem a geza haverjait hivom ket froccsert hanem dragan dolgozo profikat akik a honlapuk alapjan eleg meggyozoek. Egeszen az elso talalkozasig...
Volt olyan majom aki ELFELEJTETT eljonni amikorra megbeszeltuk. Amikor felhivtam h hol van, azt sem mondta h huzd meg a f szom...
Amikor meg kijott, se nem koszont, se nem mutatkozott be!!!!!
Ugyhogy most ellesem h hogyan dolgoznak es utana mar mindent magam fogok legkozelebb
Benned is lehet hiba, én építőiparban dolgozom, szerintem szépen megtisztult a szakma a kóklerektől. Rendes, referenciával rendelkező, számlaképes brigádokat kell hívni. Tényleg nem a nyugdíjas Józsi bácsit a falu végéről, mert ő olcsó.
Építkezni, normális színvonalon nagyon drága. Ami elképzelésed van az árakról, szorozd meg kettővel (vagy hárommal), ott kezdődik a normális szakember. Ez van.
Utolso elottinek: olvas at ujra a kommentemet figyelmesen
Utolsonak: millios buntetes miert? Mert bevakolom a garazs falat? Lejarolapozom a konyhat? Meghegesztem a kertkaput?
#7-es vagyok. Értem, amit írtál, de én is világosan fogalmazok: a jó szakembereket kézről-kézre adják, hónapokra előre be vannak táblázva. Aki a neten hirdeti magát, mert nincs munkája, az gyanús...
Attól félek, te vagy egy okostojás, aki ragaszkodik a hülyeségekhez (valahol, húsz éve látott szakszerűtlen építkezést, és azt tekinti etalonnak - nagyon gyakori), fillérekért akar hülyeséget csináltatni. Konzultálj építésszel, keress egy műszaki ellenőrt, az majd ajánl rendes kivitelezőt és el is igazítja őket. Persze számíts arra, hogy ez is 30-40 ezer lesz alkalmanként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!