Makita vagy DeWalt? (Akkus csavarbehajtó)
Szeretnék venni gipszkartonozáshoz és otthoni barkács célra akkus csavarbehajtót.
Sokat olvastam róluk, és eddig azt hittem a kék bosch a csúcs, de arról letettem az olvasgatás után..
30-40 ezerért gondolom gagyit lehet venni (30-40nm), ezért ha már veszek, 70-80 ezret szánnék rá (70-80nm)
és az hosszú távon fúrógépként is jó lehet,ha pl képet akarok téglafalra feltenni. Legalábbis gondolom.
Kérdés,hogy melyiket vegyek a fentiek közül?
ui: mi a különbség a képen látható két gép közt?
Minden tapasztalatot, építő véleményt megköszönök!
Az egyiken van egy kalapács, gondolom ütve is fúr v. csavaroz. sebesség fokozatok is, akár akksi méret is. Az említett két márka közül bármelyiket megveheted. Nálam a konyhaszekrényt az asztalos sima barkács csavarbehajtóval fúrta fel a téglába. Elfogják vinni a téglát.
A Nm a csavarozáshoz fontos, a nyomaték határolás miatt. A 30-40Nm nem gagyi, hanem ha elég, akkor az is jó. Egyébként vannak 100Nm felettiek is, vagy 60cm-es oldalfogantyúval, hogy meglehessen tartani. Ha fúrás üzemben csavarozol, akkor nyomaték nélkül teker ameddig tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!