Szerelőbetonra milyen típusú vízszigetelést ajánlotok?
Családi ház talajvíz, talajpára elleni védelmére kellene, a szerelőbeton, és a falak, illetve a majdani aljzatbeton közé.
Van aki azt mondja, hogy bőven elég a GV35, vannak akik szerint GV45-ös kell, de hallottam már olyant is, hogy mindenképpen modifikált (jelentsen is akármit)szigetelőlemez kell.
Köszönöm a pontosításokat. Nem igazán vagyok járatos ezekben a fogalmakban. Szóval a helyzet a következő:
- családi ház olyan helyen, ahol a talajvíz (ha leások, vagy a vízóraaknában a víz szintje) az egész évben kb. 80 cm, körül van
- a szerelőbeton a földfelszín felett kb 40 cm-rel van
A GV35-öset már kilőttem. A legtöbben azt mondják, hogy bőven elég ilyen helyen a GV45, de volt egy valaki, aki beleültette a bogarat a fülembe ezzel a modifikált lemezzel. Csakhogy ennek a költsége kb duplája. Azóta is sokat érdeklődtem, és leginkább azt a választ kapom, hogy ilyen esetben teljesen indokolatlan a modifikált lemez.
Mindezt figyelembe véve, mit javasoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!